Dakreparatie nodig?

Bel: 073 - 822 15 22 | Dakreparatie binnen 24 uur

Dakkapel laten renoveren

Wilt u onderhoud aan uw dakkapel uit laten voeren of is deze in slechte staat? De dakexperts van Dakreparatie.nl zorgen er graag voor deskundige renovatie van uw dakkapel zodat deze er weer jaren tegen kan. Uiteraard bespreken we vooraf de mogelijkheden met u waarbij we ook letten op de huidige staat van de dakkapel. Vooraf kijken we welke werkzaamheden nodig zijn en wat past in uw budget.

Mogelijke werkzaamheden bij dakkapel renovatie

Wat voor werkzaamheden komen er nu precies kijken bij het renoveren van een dakkapel oren wij u denken. Om het voor u makkelijk te maken maken wij onderscheid tussen de volgende werkzaamheden bij de renovatie van uw dakkapel.

  • Renovatie of vervangen dakbedekking van de dakkapel

  • Renovatie of vervangen zijwanden van de dakkapel

  • Kozijnen en/of booiboorden vervangen

  • Vervangen loodwerk van dakkapel naar dak

 Bekijk onze projecten

Onderhoud aan uw dakkapel

Met goed onderhoud van uw dakkapel voorkomt u zeker al veel schade, maar nog altijd is het mogelijk dat er lekkage aan de dakkapel ontstaat. Renovatie is in dat geval voor uw dakkapel de meest kostengunstige oplossing. Zo zorgt u ervoor dat uw dakkapel er weer lang tegenaan kan.

Heeft u vragen over de renovatie van uw dakkapel? Neem dan contact op met dakreparatie.nl voor een deskundige reparatie. Snelle service tegen een scherpe prijs!

Alle diensten van Dakreparatie.nl

Bekijk hier wat onze dakdekkers doen: