Dakreparatie nodig?

Bel: 073 - 822 15 22 | Dakreparatie binnen 24 uur

Schoorstenen

Voor alle werkzaamheden aan schoorstenen bent u bij onze dakspecialisten aan het juiste adres.

U kunt denken aan de volgende schoorsteenrepaties:

  • Complete renovatie van de schoorsteen
  • Schoorsteen (opnieuw) voegen
  • Lood schoorsteen vervangen
  • Vogelnesten verwijderen
  • Schoorsteenkappen aanbrengen of vervangen

Inspectie rookkanaal

Het is belangrijk uw rookkanaal te laten inspecteren en goed af te dichten via de schoorsteenkap, zodat eventuele problemen u bespaard blijven. Wij kunnen u een vakkundig advies geven welke schoorsteenkap voor u het beste is. Bij de inspectie van uw rookkanaal letten wij natuurlijk ook op eventuele vogelnesten die wij ook verwijderen. Om vogels te weren adviseren wij ook het aanbrengen van een schoorsteenkap.

Schoorsteenkap

De schoorsteenkap is een belangrijk onderdeel van uw schoorsteen, omdat deze zorgt dat rook en gassen uit het rookkanaal worden getrokken en dus niet in de huiskamer komen. Bovendien weert een schoorsteenkap vogels die een nestje willen bouwen in de schoorsteen. Ook reduceert een schoorsteenkap regeninslag. Voor het aanbrengen van een schoorsteenkap of inspectie of vervangen van een bestaande schoorsteenkap bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u ook graag welk type schoorsteenkap in uw situatie het beste is.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van het renoveren of repareren van uw schoorsteen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvend offerte of gratis dakinspectie aanvragen Velden met een * zijn verplicht.

Naam *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

Ik wil informatie over *

Woonplaats *